Кадър You tube, PlanetaOfficialВ Тик Ток бяха пуснати кадри от трагедията

...
Кадър You tube, PlanetaOfficialВ Тик Ток бяха пуснати кадри от трагедията
Коментари Харесай

Пуснаха кадри от трагедията с Денис Теофиков в Тик Ток

Кадър You tube, PlanetaOfficial

В Тик Ток бяха пуснати фрагменти от нещастието с Денис Теофиков.

Брутални фрагменти от нелепата гибел на младия артист от " Пайнер мюзик " Денис Теофиков се появиха в обществената мрежа Тик-ток. Във видеото се вижда точното място, където кумирът на младежите е паднал. Дотук е ясно, че е скочил от 7 етаж  на вход " Д " на жилищна постройка в София, само че не знаем местоположението, написа Флагман.

Клипът е сниман от очевидец, евентуално комшия, който е чул какво се случва, в него е снимана и приятелката на изпълнителя - гримьорката Алекса, която след гледката е изпаднала в потрес. Сигурно е, че тя е придружавала обичания си и е била с него във съдбовния следобяд. 

" Не знам по какъв начин е паднал, аз бях долу, единствено ми споделиха, че просто се е хвърлил ", изяснява Алекса във видеото. 

Денис Теофиков бе считан за бъдещата огромна звезда на фолка. Загубата му потопи в печал музикалния отрасъл. Той е умрял единствено на 21 години.

Разследващите към момента работят по няколко версии - самоубийство, ликвидиране и безразсъден случай. Няма публична информация какво тъкмо се е случило и кое подтикнало артистът да скочи от терасата. 

По информация на Флагман.бг, още преди две седмици Денис почнал да разпитва свой другар за жилището му в столичен квартал, с молба да го употребява. Интересувал се жилището да е на висок етаж. Според един от източниците ни, въпросният апартамент, който се е трансформирал в лобното му място, е наоколо до комплекса " Царско село ", само че съгласно различен източник - в ж. к. " Дружба ". 

Двамата другари отишли във въпросния апартамент с концепцията Денис да остави там своята котка, защото в идващите месеци, заради големите му задължения нямало да има опция да я гледа. Приятелите прекрачили прага около 14:30 часа. Настанили животинчето с храната и тоалетната и до момента в който домакинът се суетял, Денис излязъл на терасата. Тогава той е скочил. 

Собственикът на жилището схванал за случая, едвам откакто видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци извън на свидетел на нещастието.

Денис напоследък се изолирал, съвсем не поддържал връзка с нормалната си среда, както и с околните си, неразделно до него била само приятелката му Алекса.

Вероятната причина за самоубийството, както Флагман.бг писа, е голямото напрежение в шоу бизнеса, което надареният реализатор не е могъл да понесе. Българският Джъстин Бийбър бил следен за всичко от продуценти, пиари, озвучители. Нямал право даже да направи обикновен избор с живота си.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР